Fericit că ruşii au redeschis rafinăria Lukoil, Ponta le-a dat şi Rafinăria Petromidia!

Premierul Victor Ponta a decis să-şi demonstreze dragostea faţă de marele prieten de la Răsărit într-un mod catalogat drept “bizar” de analiştii politici. În semn de mulţumire că ruşii au redeschis rafinăria Lukoil, premierul a considerat că se impune să le facă ruşilor cadou şi rafinăria Petromidia.

În prezenţa unei delegaţii importante de ofiţeri ruşi, ambasadorul Rusiei a tăiat în mod simbolic conducta care leagă Petromidia de restul ţării, declarând că “sper că acesta să fie doar un prim pas pe calea prieteniei româno-ruseşti”, după care a ambasadorul a acceptat formal sărutul lui Victor Ponta pe cizma sa, etapă care a încheiat ceremonia oficială.

“Nu vom lăsa un rahat de 230 de milioane de Euro să afecteze prietenia noastră cu Rusia. Dacă ne gândim că PSD-ul fură banii ăştia numai într-o lună, veţi avea imaginea reală a acestui aşa-zis prejudiciu. Sper că procurorii să-şi bage minţile în cap”, a declarat Victor Ponta. O veste foarte tristă pentru angajaţii Petromidia e că de azi înainte sunt şerbi şi dacă vor să se mute la alt loc de muncă au nevoie de permisiunea Kremlinului.

Times New Roman revine pe ecrane. Din 19 octombrie, ne vedem în fiecare duminică la ora 19.00 pe Prima TV!

Scris de Ionut
12 octombrie 2014 22:34
Citește mai mult despre: Lukoil Petromidia rafinarie rusia victor ponta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult