Festivitatea de încheiere a anului universitar va avea loc pe aeroportul Otopeni, la plecări

La presiunea studenților, festivitățile care marchează încheierea anului universitar se vor desfășura anul acesta direct pe aeroportul Otopeni. Asta pentru că varianta propusă inițial de studenți, ca festivitatea să aibă loc direct undeva în afara României, nu a putut fi implementată în timp util.

”Nu vreau să mai pierd nici măcar o secundă în țara asta”, spune un student. ”Cum s-a terminat festivitatea, cum mă urc în avion și nu mă mai întorc în țară decât în situații excepționale.” Iar cele mai frecvente ”situații excepționale” care i-ar face pe studenți să se întoarcă în România sunt două: una pozitivă, moartea lui Ion Iliescu, și una negativă, nunta unei rude.

Majoritatea studenților nu știu însă nici măcar în ce țară vor emigra. ”Singura certitudine este că vreau să plec din România. În funcție de ce avioane există la ora la care se termină festivitatea, voi alege țara în care voi ajunge. Dacă primul avion este spre Ungaria, Botswana sau Honduras, pe acela îl voi lua. Primul zbor extern, ăla va fi zborul meu”, explică un student.

Scris de Calin
10 iulie 2015 11:07

Alte articole

Vezi mai mult