Veşti bune pentru liderul PSD! După ce pensionarea unei judecătoare a dus la reluarea procesului său, protocolul cere ca Liviu Dragnea să mai comită o dată infracţiunile de care e acuzat. Mâine, acesta va porni spre Alexandria, unde îşi va băga din nou pilele la DGASPC şi va prejudicia statul cu vreo sută de mii de euro.dragnea_lege_imbecila.jpg

"Cu atâtea belele pe cap, mi-era teamă că va trebui să mă dau la fund o vreme, să nu mai dau cu jula pe unde apuc", a declarat Dragnea. "Pe bune că asta aveam de gând! Acum, dacă mi-o cer judecătorii, ce pot să fac, să refuz? Să sfidez curtea? Aduceţi-mi pantofii buni, de furat!"

După ce termină şi aceste formalităţi, Dragnea mai speră doar să fie reluat de la zero şi procesul privind insula Belina, pentru că a pus ochii pe altă bucată de Dunăre unde localnicii spun că trage foarte bine şalăul.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Thursday, 05.10.2017 14:31 Politic

National Cinematografic