Firea a înfiinţat Compania de Dat Sentinţe Definitive, ca să legalizeze firmele primăriei

Soluţie elegantă la PMB. După ce Curtea de Apel a decis că sunt în afara legii cele 22 de firme înfiinţate de Gabi Firea la Primăria Bucureşti cu scopul de a devaliza bugetul Capitalei, Gabi Firea a înfiinţat Compania de Dat Sentinţe Definitive, care deja a emis Certificate de Legalitate pentru firmele respective.

Spre deosebire de alte companii municipale, Compania de Dat Sentinţe Definitive nu va avea decât un angajat, un văr din Voluntari al lui Pandele. Cheltuielile cu noua Companie Municipală vor fi mici, doar un iPhone, un iPad şi un Maybach de serviciu.

“Înfiinţarea noii Companii Municipale a fost o formalitate. Am respectat chiar şi regula de două treimi, şi le mulţumesc pe această cale colegilor de la PNL, pe care ştiam că pot conta când e vorba de nişte ciordeală”, a transmis Gabi Firea.

Gabi Firea a emis şi un avertisment faţă de gravele imixtiuni ale Justiţiei în actul de furat bani publici: “Dacă nu vă potoliţi, voi înfiinţa Compania Municipală de Sancţionat Judecători Obraznici şi îi voi da afară de la instanţele care chiar nu pricep cine e stăpân pe banul public în Bucureşti”.

Scris de Ionut
23 noiembrie 2018 13:49
Citește mai mult despre: furt gabi firea justitie PMB primarie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult