Se pare că nu e un moment bun să fii în preajma Gabrielei Firea. Primarul Bucureștiului a făcut o criză de nervi în momentul în care a aflat de sondajul care o plasează la 9 procente în urma lui Nicușor Dan. 

fireafffsuparata.jpg ”Doamna Firea a fost atât de nervoasă încât a spart trei icoane, gest pe care nu l-a mai făcut niciodată până acum”, a povestit un apropiat al primarului. ”Ea l-a și bătut pe soțul ei, Florentin Pandele, dar asta o făcea probabil oricum, nu cred că are legătură cu sondajul. E clar însă că nu i-a căzut deloc bine rezultatul sondajului.”

Ca s-o protejeze, apropiații i-au ascuns lui Gabi Firea rezultatele unui alt sondaj, în care e efectiv surclasată la Nicușor Dan. ”Nu știm cum să-i spunem că Nicușor are un avans de 238 de puncte în fața ei la IQ, așa că deocamdată i-am ascuns această informație”, au dezvăluit aceștia.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Thursday, 02.07.2020 14:40 Politic

National Cinematografic