Gata cu eventurile, flashmoburile şi mizeriile hipstereşti care blochează cu săptămânile traficul prin Capitală! Gabi Firea intenţionează să pună capăt acestui dezmăţ, pentru că votanţii ei sunt şicanaţi permanent de hipsteri şi nu mai pot circula normal cu căruţele prin Capitală.firea_hipsteri_carute.jpg

Gabi Firea a avut însă tact şi a pus problema elegant, ca de obicei: “Băi, bulangiilor! Suntem o capitală europeană, nu e normal să-şi rupă calul potcoavele pe străzi ocolitoare, pentru că faci tu Street Delivery, sau chestii pornografice, gen Femei pe Mătăsari şi alte tâmpenii, de pute a pălării de se simte din Voluntari”, a pus Gabi Firea.

“Turiştii vin aici pentru pitoresc. Ei vor să vadă căruţe cu fier vechi, cum era odată şi pe la ei. Să simtă mirosul ăla original de boşorog pesedist adevărat. Că de tatuaţi şi de rahaţi cu dreaduri li s-o fi luat. Hipsterii să se ducă pe stadion, să scuipe seminţe, ca toată lumea, şi pe urmă să aibă pretenţii să-mi ceară aprobare pentru mizerii de-astea gen maratonul internaţional şi căcaturi ”, a mai declarat Firea.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Wednesday, 06.07.2016 17:11 Politic

National Cinematografic