În locul Gabrielei Firea noi am fi foarte, foarte precauţi! Cercetătorii au stabilit că Nicuşor Dan mai poate rezista la maximum 3 conferinţe de presă bruiate înainte să se transforme în incontrolabila bestie Hulkuşor Dan, adesea prescurtată "Hulk".

hulkusordan.jpg

"Puţini ştiu, dar în urmă cu câţiva ani, Nicuşor a fost expus la raze gama în timp ce salva Hala Matache de o bombă nucleară. De atunci parcă e alt om", spune Aurel Marcel, apropiat al lui Nicuşor Dan. "Noi încercăm să nu-l supărăm niciodată. Nu vă imaginaţi de ce e capabil când se transformă în monstru verde. L-am văzut frângând bare de oţel cu mâinile goale."

"Eu unul n-aş mai trimite gorilele să-i bruieze conferinţele de presă. Dacă la un moment dat citiţi în presă că Hulk l-a mâncat pe Bădulescu, să nu spuneţi că nu v-am avertizat", i-a transmis Gabrielei Firea un alt cetăţean preocupat.

Ultima dată, Nicuşor Dan s-a transformat în Hulk în 2017, când nu i-a ieşit o problemă de algebră. În prezent, reconstrucţia Facultăţii de Matematică bate pasul pe loc din lipsă de fonduri.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 18.06.2020 14:43 Politic

National Cinematografic