Firea, ai grijă! Nicușor Dan mai are 3 conferințe de presă și se transformă în Hulk

În locul Gabrielei Firea noi am fi foarte, foarte precauţi! Cercetătorii au stabilit că Nicuşor Dan mai poate rezista la maximum 3 conferinţe de presă bruiate înainte să se transforme în incontrolabila bestie Hulkuşor Dan, adesea prescurtată „Hulk”.

„Puţini ştiu, dar în urmă cu câţiva ani, Nicuşor a fost expus la raze gama în timp ce salva Hala Matache de o bombă nucleară. De atunci parcă e alt om”, spune Aurel Marcel, apropiat al lui Nicuşor Dan. „Noi încercăm să nu-l supărăm niciodată. Nu vă imaginaţi de ce e capabil când se transformă în monstru verde. L-am văzut frângând bare de oţel cu mâinile goale.”

„Eu unul n-aş mai trimite gorilele să-i bruieze conferinţele de presă. Dacă la un moment dat citiţi în presă că Hulk l-a mâncat pe Bădulescu, să nu spuneţi că nu v-am avertizat”, i-a transmis Gabrielei Firea un alt cetăţean preocupat.

Ultima dată, Nicuşor Dan s-a transformat în Hulk în 2017, când nu i-a ieşit o problemă de algebră. În prezent, reconstrucţia Facultăţii de Matematică bate pasul pe loc din lipsă de fonduri.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
18 iunie 2020 12:43
Citește mai mult despre: gabi firea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult