Firea anulează achiziția de autobuze de 114 milioane de euro pentru că are de înlocuit zeci de panseluțe rupte de furtună

Adio, autobuze noi! În această dimineață, la ședința Consiliului General, Gabi Firea a anunțat că nu va mai achiziționa anul acesta vehicule pentru RATB. De vină, spune primarul Capitalei, ar fi furtunile din ultimele zile, care au provocat daune importante în patrimoniul floristic al Capitalei.

„Zeci de panseluțe au fost dezrădăcinate de vijelie în mai multe ghivece din sectoarele 3 și 4”, a declarat Firea. „Primăriile de sector și-au consumat bugetul pe borduri și băncuțe, iar costurile înlocuirii panseluțelor se ridică la 114 milioane de euro. Din fericire, Capitala dispune de această sumă – era destinată inițial cumpărării de autobuze, dar sunt convinsă că bucureștenii înțeleg care sunt prioritățile orașului.”

Cele circa 60 de panseluțe în culorile preferate ale bucureștenilor – roz, mov și câteva nuanțe exotice de maro – vor fi inaugurate treptat, de-a lungul verii, fiecare floare delicată urmând să beneficieze de propriul concert de muzică populară.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
4 iulie 2017 00:07
Citește mai mult despre: autobuze Bucuresti gabi firea panselute

Alte articole

Vezi mai mult