Cine a spus că Gabi Firea nu ştie să joace tare? Într-o şedinţă recentă a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, îndrăgita primăriţă i-a abordat cu fermitate pe reprezentanţii Patriarhiei, declarând că nu va debloca fondurile destinate Catedralei Neamului decât dacă şi Biserica e dispusă să ofere Primăriei Capitalei anumite beneficii.

sf_arhanghel_firea.jpg
În schimbul celor 15 milioane de lei pe anul 2016, transmite ziarul “Lumina”, Preafericitul Daniel a fost imediat de acord să schimbe hramul Catedralei. Grandiosul lăcaş de cult va fi închinat Sfinţilor Arhangheli Gabriela şi Pandele, ale căror minuni, spune Patriarhul, sunt de netăgăduit.

Şi primarii de sector se gândesc la parteneriate similare cu Biserica. “Negoiţă de la 3 ne-a promis şi el câteva milioane, izolarea Catedralei cu polistiren şi tot betonul pe care-l putem consuma, cu condiţia să-i pictăm, pe el şi pe frate-său, într-un colţ al catedralei, lângă sfântul Ilie. În termeni laici, i-am spus: se face, boss! Ce cadou mai frumos pentru locuitorii din Titan?”, a declarat întâistătătorul Bisericii.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Monday, 08.08.2016 17:03 Politic

National Cinematografic