Firea dă Bisericii 100 de milioane de euro: “S-au rugat pentru vremea caldă care a topit toată zăpada din oraş”

În sfârşit, bugetul de deszăpezire al Capitalei a ajuns la cineva care chiar a muncit pentru el, iar rezultatele se văd cu ochiul liber! Gabriela Firea a răsplătit Biserica Ortodoxă cu 100 de milioane de euro, după ce înalţii prelaţi s-au rugat zile întregi la rând pentru vreme caldă, curăţând astfel trotuarele Bucureştiului de mormanele de zăpadă rămase acolo din ianuarie.

Dovadă clară a eficienţei rugăciunilor comandate de Primărie, primele raze de soare au străpuns norii în urmă cu câteva zile, iar astăzi pe străzile Capitalei mai sunt doar câteva sloiuri de gheaţă, şi ele în descompunere.

“Cine mai zice că Primăria nu-şi face treaba, să-l trăsnească sfântul Ilie!”, a exclamat primăriţa Capitalei, agitând un toiag prin aer şi făcând cu ochiul spre Preafericitul Daniel.

“Ne-am pus în mişcare mai greu anul acesta, fiindcă aveam şi o ofertă foarte bună de la RADET, să ne rugăm pentru frig”, recunoaşte Patriarhul. “Cu toate astea, doamna Firea ne-a convins să aducem mai degrabă soarele, oferind în plus, ca donaţie pentru Catedrala Neamului, câteva bibelouri preţioase cu sfinţi din colecţia personală.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
22 februarie 2017 16:02

Alte articole

Vezi mai mult