Firea, devastată de huiduieli! Azi a furat 15 milioane de euro de la buget cu lacrimi în ochi

Cine crede că primarul Gabriela Firea este un om de cremene, care nu lasă să i se vadă pe față emoțiile puternice care o copleșesc se înșeală amarnic. Colegii dar și apropiații au relatat cum în această dimineață Gabi Firea era atât de devastată că abia putea să fure din banul public.

„Era dărâmată, vă jur. A semnat un contract cu o firmă a lui Pandele cu lacrimi în ochi, a trebuit să-i aducem 6-7 copii după contract, 10.000 de euro ne-a costat fiecare, că le-am tras la firma de xeroxuri a primăriei. Tot umplea locul de semnat cu lacrimi de deznădejde și tristețe”, a declarat un apropiat al primarului. 

Trecătorii au văzut-o tristă, mergând încet cu limuzina primăriei pe linia de tramvai, pierdută în gânduri. Aproape că nici n-a călcat o babă ce trecea strada sărind gardurile de protecție și înjurând capitalismul. Spre prânz nici n-a putut degusta din caviarul cu ceapă verde ce și-l pregătise de-acasă. A cerut să se mai cumpere 50 de plasme, două mașini de teren și un tren de panseluțe și s-a închis în birou. Cei care au trecut prin zonă spun că se auzea doar un zbârnâit și din când în când oftaturi adânci, ceea ce înseamnă că și-a pus telefonul pe „silent” să nu o deranjeze nimeni și și-a consumat tristețea în singurătate și tăcere. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

12 iunie 2018 14:23
Citește mai mult despre: bani Firea plans

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult