Un scandal enorm a izbucnit aseară pe Arena Naţională, când Gabi Firea i-a acordat Simonei Halep cheia oraşului, despre care se spune că, în mod simbolic, deschide toate uşile din Capitală!

fireahuiduitadefani.jpg
Dacă "şobolanii" soroşişti erau nemulţumiţi că Firea încearcă să îşi facă imagine asociindu-se cu o campioană, simpatizanţii PSD din tribune s-au arătat nemulţumiţi că pe ei nu-i ajută nimeni să deschidă uşi, fiind nevoiţi să recurgă la metodele clasice, ca şperaclul, ranga sau chiar intratul pe geam.

"Dacă are cheia oraşului, de ce e naşparlie şi nu ne-o lasă nouă? La ce-i trebuie Simonei? Fata aia face mai mulţi bani dintr-un tenis de-ăla decât fac eu din 10 apartamente. Uitaţi-vă ce mâini am - voi credeţi că e uşor să lucrezi o yală d-asta nouă? Să crăpi butucul la o uşă de fier? Sunt consternat, mânca-ţ-aş", a exclamat Geani zis Mânuţă, multiplu beneficiar al Legii recursului compensatoriu.

"La noi, întreprinzătorii oneşti, care am susţinut toate reformele propuse de PSD, nu se gândeşte? Păi dac-aş avea io aşa o cheie, aveam şi trofeul de la Roland Garros, şi plasmă de doi metri", a adăugat liderul unui mic clan interlop din cartierul Ozana.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 12.06.2018 12:56 Politic

National Cinematografic