Gabi Firea e convinsă că a găsit în sfârșit soluția la traficul infect din București. Țoapa de la primărie a anunțat că absolut toți șoferii vor primi gratuit sirenă și girofar, pe care vor fi obligați să le folosească de fiecare dată când se urcă la volan. Pe lângă bucureșteni, de măsură vor beneficia și șoferii care sunt doar în trecere prin Capitală, ca să aibă și ei prioritate.

ambuteiaj_sirene_peste_tot.jpg ”Am studiat traficul din București și am remarcat că mașinile cu sirenă și girofar circulă mult mai bine decât cele fără”, a povestit Gabi Firea. ”Și atunci am avut o idee genială: dacă toate mașinile ar avea sirenă și girofar, atunci toate ar circula decent, pentru că ar avea prioritate. Vă dați seama, toate mașinile să aibă prioritate în același timp! Da, știu, sunt genială, doar de aia am fost aleasă de bucureșteni.”

Țăranca de Voluntari spune că odată implementată ideea ei, bucureștenii se vor bucura nu doar de un trafic decent, ci și de nopți memorabile. ”În fiecare seară vom avea cel mai grandios spectacol de lumini dintre toate capitale UE, care va fi vizibil nu doar de la vila mea din Voluntari, ci și din spațiu”, exultă țoapa. ”Și partea bună este că girofarurile și sirenele vor înlocui perfect  luminițele de Crăciun, respectiv colindele. Va fi multă feerie în București, sunt sigură de asta.”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Monday, 13.11.2017 18:45 Politic

National Cinematografic