Deşi Ministerul Sănătăţii i-a recomandat să se lase de prostii, Primăria Capitalei anunţă că va începe în sfârşit testele de COVID pe Arena Naţională!

Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, metoda de testare folosită va fi una nouă, complet diferită de cele bazate pe anticorpi sau ARN-polimerază. Avantajul noii metode e că nu costă mai nimic, iar fidelitatea rezultatelor e garantată în proporţie de 99%.

fireahuiduitacovid.jpg

"Pe scurt, bucureştenii vor fi invitaţi pe stadion să o huiduie pe doamna primar. E ceva ce facem oricum şi nu necesită mult efort. După 10 minute de huiduială se va face triajul, iar cetăţenii răguşiţi vor fi consideraţi suspecţi de COVID şi puşi în izolare", explică dr. Pafnutie Marcel, epidemiolog.

"Huiduiala nu e o procedură medicală, nu necesită prelevare de fluide şi poate fi făcută respectând aproape toate măsurile de distanţare. Mai puţin masca. Aţi încercat vreodată să huiduiţi cu mască?", adaugă medicul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Wednesday, 17.06.2020 13:51 Politic

National Cinematografic