Pagube imense după violenţele din 10 august din Piaţa Victoriei, potrivit Primăriei Capitalei. Cei 10 brăduţi în ghiveci, arşi de vii în timpul violenţelor, vor fi înlocuiţi de o firmă de casă a primăriei, contractul având valoarea de 5 milioane euro.braduti_firea_protest.jpg

Brăduţii sunt doar începutul. Costul total al violenţelor va fi substanţial, pentru că bordurile scoase şi aruncate spre jandarmi vor fi înlocuite tot de primărie. Alte 5 milioane furate. La Ministerul Transporturilor se discută despre înlocuirea asfaltului din Piaţa Victoriei, deci 10-15 milioane de euro au zburat din start, ca să nu mai vorbim de actele adiţionale.

“Contractul întăreşte ipoteza provocatorilor trimişi chiar de PSD pentru a aţâţa spiritele şi pentru a genera violenţe în Piaţă. Ca întotdeauna la PSD, partidul hoţilor, nu e vorba de politică, ci de fapt e vorba de bani pe care membrii de partid vor să-i fure”, explică politologul Decebal Popescu.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Monday, 13.08.2018 16:48 Politic

National Cinematografic