Firea plusează. De Paşti Calea Victoriei nu va fi doar pietonală, ci se va putea face şi grătar pe ea

Cocalari din toată Capitala, uniţi-vă! Gabi Firea a decis ca în acest weekend pe Calea Victoriei să nu mai circule maşinile, ca să se poată plimba lumea în voie şi să spargă seminţe pe carosabil. Mai mult, bucureştenii sunt invitaţi să vină cu grătarul, pentru că PSD oferă micii şi berea la pet.

“Dacă bucureştenii erau obişnuiţi să primească un mic de 1 Mai, acum se dă şi de Paşti. Este un proiect special la Primăriei, vom avea şi un concurs, cel mai gustos mic. Va trece Şerban Nicolae şi va gusta din toţi micii”, explică Gabi Firea, spre disperarea bucureştenilor, care nu vor ca Şerban Nicolae să lase bale pe lângă grătarul lor.

Primăriţa Capitalei îndeamnă cetăţenii să facă grătarul cât mai departe de clădirile istorice, pentru ca fumul să nu murdărească rozul splendid cu care angajaţii primăriei au vopsit recent monumentele arhitectonice de pe Calea Victoriei.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
14 aprilie 2017 14:04
Citește mai mult despre: Calea Victoriei Firea pietonal

Alte articole

Vezi mai mult