Firea promite asfalt la negru în Piaţa Victoriei: Intrăm cu plugurile, curăţăm şi zăpada şi protestatarii!

Firea, mereu la datorie! Primarul Bucureştiului are de gând să acţioneze foarte prompt pentru combaterea noului strad de zăpadă depus în Capitală. Ca să arate cât de operativ este PSD-ul şi cât de mult se gândeşte la cetăţeni, azi vor intra plugurile în Piaţa Victoriei şi vor lăsa asfaltul negru, îndepărtând nu doar zăpada, ci şi românii veniţi acolo să protesteze faţă de hoţiile guvernului.

“Pe 11 decembrie 45% din români ne-au votat, şi ei asta îşi doresc, în afară de tigăi, făină şi pensii: să intrăm cu plugurile în protestatari. Noi nu facem altceva decât să respectăm votul poporului. Asta înseamnă democraţie!”, a declarat Gabi Firea.

Pe lângă pluguri, Firea a vorbit cu Dragnea să aducă şi voluntari din Teleorman, care să îndepărteze zăpada şi protestatarii cu lopeţile. Evident, vin şi deţinuţii din închisori, pentru că PSD e singurul partid care susţine interesele hoţilor, violatorilor şi criminalilor, fraţii lor.

Gabi Firea a îndemnat cât mai mulţi români să vină diseară în Piaţa Victoriei, pentru ca PSD-ul să scape de ei cât mai urgent, şi preferabil definitiv: “Nouă nu ne trebuie de-ăştia care să strige contra noastră. Noi vrem să furăm în linişte”, a mai spus Firea.

Scris de Ionut
8 februarie 2017 15:02

Alte articole

Vezi mai mult