Deşi mii de oameni i-au sugerat să se ducă să se culce, Gabi Firea insistă să continue conflictul cu societatea civilă! Aceasta a cerut din nou ca ONG-ul care construieşte un spital de copii să vireze Primăriei toţi banii strânşi, pentru ca aceştia să fie valorificaţi corespunzător.

firea_daruieste.png
"Sunt, totuşi, 26 de milioane de euro. Cu atâţia bani putem să luăm o clanţă ŞI un bec pentru spitalul Gomoiu. Sau 40 de metri de bordură din beton masiv. Sau ditamai statuia de aproape doi metri a Prinţesei Sissi în cartierul Rahova!", a exclamat Firea, hotărâtă să declanşeze licitaţiile publice imediat ce intră în posesia banilor.

"Potrivit unor documente oficiale, o clanţă pentru spitalul Victor Gomoiu costă doar 25.999.570 de euro. Oare ce vrea Firea să facă cu restul de 30 de euro?", s-a întrebat un analist al posturilor Antena 3, Antena 1, Realitatea, Digi, RTV sau Pro TV.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Friday, 01.11.2019 15:33 Politic

National Cinematografic