Firea rămâne pe poziţie: Cu 26 milioane de euro am putea lua o clanţă la Gomoiu!

Deşi mii de oameni i-au sugerat să se ducă să se culce, Gabi Firea insistă să continue conflictul cu societatea civilă! Aceasta a cerut din nou ca ONG-ul care construieşte un spital de copii să vireze Primăriei toţi banii strânşi, pentru ca aceştia să fie valorificaţi corespunzător.

„Sunt, totuşi, 26 de milioane de euro. Cu atâţia bani putem să luăm o clanţă ŞI un bec pentru spitalul Gomoiu. Sau 40 de metri de bordură din beton masiv. Sau ditamai statuia de aproape doi metri a Prinţesei Sissi în cartierul Rahova!”, a exclamat Firea, hotărâtă să declanşeze licitaţiile publice imediat ce intră în posesia banilor.

„Potrivit unor documente oficiale, o clanţă pentru spitalul Victor Gomoiu costă doar 25.999.570 de euro. Oare ce vrea Firea să facă cu restul de 30 de euro?”, s-a întrebat un analist al posturilor Antena 3, Antena 1, Realitatea, Digi, RTV sau Pro TV.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
1 noiembrie 2019 13:11

Alte articole

Vezi mai mult