Gabriela Firea profită de orice ocazie ca să-şi pună în posturi cheie oamenii şi nu numai! La conducerea Circului Globus a fost numit astăzi cimpanzeul Cici, o primată din cercul intim al primăriţei Bucureştiului.

firea_si_maimuta_cici.jpg

În vârstă de 12 ani, Cici face parte din PSD de aproape un deceniu, iar în ultimii ani a ocupat funcţia de şef al Organizaţiei de Hominide Social-Democrate. “Nu s-a remarcat cu nimic pe scena circului. Când jonglează cu portocale, le scapă mereu pe jos, are şi un avertisment disciplinar după ce a aruncat cu fecale în public. Înclin să cred că a fost o numire politică”, spune clovnul Bingo, liderul unui protest spontan împotriva numirii lui Cici.

Alături de Bingo, în faţa Circului s-au strâns mai mulţi măscărici care ameninţă că vor arunca cu plăcinte dacă edilul şef al Capitalei nu va anula hotărârea de schimbare a conducerii şi nu-l va aduce înapoi pe fostul director, pitonul Teofil.

Cu toate astea, artişti precum Gigi Gheorghiu sau Alex Velea au declarat că îl cunosc pe Cici încă dinainte să iasă din pădure şi pot garanta oricând pentru integritatea blănosului.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 13.01.2017 15:25 Politic

National Cinematografic