Firea schimbă conducerea Circului Globus! Noul şef va fi maimuţa Cici, membru cu state vechi în PSD

Gabriela Firea profită de orice ocazie ca să-şi pună în posturi cheie oamenii şi nu numai! La conducerea Circului Globus a fost numit astăzi cimpanzeul Cici, o primată din cercul intim al primăriţei Bucureştiului.

În vârstă de 12 ani, Cici face parte din PSD de aproape un deceniu, iar în ultimii ani a ocupat funcţia de şef al Organizaţiei de Hominide Social-Democrate. “Nu s-a remarcat cu nimic pe scena circului. Când jonglează cu portocale, le scapă mereu pe jos, are şi un avertisment disciplinar după ce a aruncat cu fecale în public. Înclin să cred că a fost o numire politică”, spune clovnul Bingo, liderul unui protest spontan împotriva numirii lui Cici.

Alături de Bingo, în faţa Circului s-au strâns mai mulţi măscărici care ameninţă că vor arunca cu plăcinte dacă edilul şef al Capitalei nu va anula hotărârea de schimbare a conducerii şi nu-l va aduce înapoi pe fostul director, pitonul Teofil.

Cu toate astea, artişti precum Gigi Gheorghiu sau Alex Velea au declarat că îl cunosc pe Cici încă dinainte să iasă din pădure şi pot garanta oricând pentru integritatea blănosului.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
13 ianuarie 2017 13:25
Citește mai mult despre: circ conducere gabi firea maimuta primarie PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult