Firea schimbă traseul liniei 783. Nu va mai merge la aeroport, va merge la Voluntari

Firea duce mai departe reforma RATB. După ce a promis că toate călătoriile vor fi gratuite, a declarat că linia 783, care merge la aeroport, va avea traseul ușor schimbat. Autobuzele vor avea capăt de linie nu în Otopeni, ci în Voluntari. Acolo, călătorii au la dispoziție sute de taxiuri, prin amabilitatea primarului Pandele şi pot ajunge la destinaţie cu un tarif special, de doar 6 lei pe km.

”PSD se gândește la oameni și schimbarea liniei 783 este o măsură socială. Trebuie să ne gândim și la taximetriștii din Voluntari. De ce să nu facă și ei un ban? Nu are legătură cu faptul că sunt căsătorită cu primarul din Voluntari, noi nu amestecăm politica şi viaţa personală”, a spus Firea. Primărița Capitalei nu se va opri aici.

”Voi discuta cu Ministerul Transporturilor, să anulăm câteva curse CFR locale, pentru ca oamenii să poată lua din Gara de Nord tot un taxi de la domnul primar Pandele. Dacă e vorba de un pensionar, sau o persoană din baza electorală a PSD-ului, vom găsi o soluție să meargă gratuit, iar banii vor veni de la bugetul Primăriei Capitalei, deci câștigă toată lumea”, a declarat Gabi Firea.

Scris de Ionut
9 iunie 2016 15:06
Citește mai mult despre: Firea Voluntari

Alte articole

Vezi mai mult