Firea susţine că habar n-avea că bărbatu-său e primar la Voluntari

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a avut parte astăzi de surpriza vieţii sale! Aflată în studioul RTV, aceasta a declarat că nu avea nici cea mai vagă idee că soţul ei, Florentin Pandele, e primarul comunei Voluntari.

„Primar la Voluntari? Şi nu de ieri, de alaltăieri, ci de vreo douăzeci de ani? OMG lol”, a exclamat Firea, arătând, din anumite unghiuri, exact ca mema aia cu Pikachu surprins.

„Sincer, întotdeauna am crezut că e şomer şi că merge toată ziua să bea Burger la birtul de vizavi de căminul cultural. Cel mult că vinde parfumuri fake în piaţă la Bobocica. I-auzi, mă, el era primar şi tot pe mine mă punea să plătesc puiu’ shanghai la mall. Lasă că vede el acasă. Pandele, te ia mama drecu, să nu-mi spui tu mie în ce eşti băgat? Vorbim noi sub hublou diseară”, a vituperat ministrul, eliberând mici stropi de acid.

Şocat să afle că soţia sa îl cunoaşte atât de puţin, primarul Pandele a reacţionat prompt pe Facebook: „Soţie? Care Firea… ăă… soţie? Eu sunt însurat numai cu Domnul”, a scris acesta, primind zeci de abţibilduri cu trandafiri de la internauţi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
10 iulie 2023 16:13
Citește mai mult despre: Firea pandele Voluntari

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult