Investiții la Primăria Capitalei. Gabriela Firea intenționează să achiziționeze claxoane de mare putere pentru toate mijloacele de transport în comun deținute de STB, ca să poată să-i bruieze mai bine conferințele de presă ale lui Nicușor Dan.firea_cumpara_claxoane.jpg

Primarul Firea susține că nu se uită la bani când faci investiții atât de importante și spune că un claxon de mare putere este esențial pentru destresarea șoferilor STB: ”Le voi impune șoferilor o normă de 20 de claxoane pe zi, ca să fie mai relaxați. Preferabil lângă sediile USR, ca să stopăm uneltirile acestor sorosiști”, a spus Gabi Firea.

Traseele tuturor liniilor STB vor fi deviate la cerere, în funcție de intențiile lui Nicușor, ca să-l poată claxona șoferii încontinuu.

Mai mult, ca să nu poată ajunge Nicușor Dan la conferințe, Gabi Firea a ordonat distrugerea mai multor drumuri, de pe care va fi scos preventiv asfaltul, lucru destul de simplu pe multe șosele din Capitală, unde Firea n-a fost în stare să repare nimic în ultimii 4 ani.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Wednesday, 24.06.2020 11:07 Politic

National Cinematografic