Cea mai abominabilă lege a ultimilor ani, legea defăimării inițiată de Liviu Dragnea, le poate aduce românilor o zi liberă în plus. Dacă va fi adoptată, ziua respectivă va deveni oficial ziua ”Muie Dragnea” și le va oferi românilor nu doar o zimplă zi liberă, ci și libertatea de a-l înjura pe Liviu Dragnea fără să riște vreo amendă.
dragnea_lege_imbecila.jpg
”Când dai o lege atât de de stalinistă încât pe Ion Iliescu îl trec fiorii de plăcere, e normal să compensezi cumva”, a spus Decebal Popescu, inițiatorul zilei ”Muie Dragnea”. ”E inuman ca un an întreg să iei muie de la Dragnea și de la gașca lui de corupți pesediști și să nu poți reacționa nicicum. Așa, măcar vom avea o zi în care să ne descărcăm.”

Legea lui Liviu Dragnea a stârnit reacții inclusiv în Coreea de Nord. Kim Jong-un a dispus executarea mai multor parlamentari nordcoreeni, iritat că niciunul dintre ei n-a avut ideea unei astfel de legi. Ba, mai mult, liderul nordcoreean și-a lăsat mustață și și-a grizonat părul, ca să semene cât mai bine cu noul său idol, Liviu Dragnea.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 10.02.2016 15:46 Politic

National Cinematografic