Firesc! Ziua în care va fi adoptată legea defăimării va fi declarată oficial ziua ”M*ie Dragnea”

Cea mai abominabilă lege a ultimilor ani, legea defăimării inițiată de Liviu Dragnea, le poate aduce românilor o zi liberă în plus. Dacă va fi adoptată, ziua respectivă va deveni oficial ziua ”Muie Dragnea” și le va oferi românilor nu doar o zimplă zi liberă, ci și libertatea de a-l înjura pe Liviu Dragnea fără să riște vreo amendă.

”Când dai o lege atât de de stalinistă încât pe Ion Iliescu îl trec fiorii de plăcere, e normal să compensezi cumva”, a spus Decebal Popescu, inițiatorul zilei ”Muie Dragnea”. ”E inuman ca un an întreg să iei muie de la Dragnea și de la gașca lui de corupți pesediști și să nu poți reacționa nicicum. Așa, măcar vom avea o zi în care să ne descărcăm.”

Legea lui Liviu Dragnea a stârnit reacții inclusiv în Coreea de Nord. Kim Jong-un a dispus executarea mai multor parlamentari nordcoreeni, iritat că niciunul dintre ei n-a avut ideea unei astfel de legi. Ba, mai mult, liderul nordcoreean și-a lăsat mustață și și-a grizonat părul, ca să semene cât mai bine cu noul său idol, Liviu Dragnea.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
10 februarie 2016 13:46
Citește mai mult despre: corupti Dragnea legea defaimarii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult