În ciuda protestelor venite atât din interiorul cât și din exteriorul țării, România rămâne fermă pe poziții și continuă demersurile pentru mutarea ambasadei din Tel-Aviv la Ierusalim. Zilele acestea licitația pentru mutare a fost câștigată de Tel Aviv Drum, o firmă locală, condusă de un tip care a studiat în România. 

tel-aviv-drum.jpg

„Ah, îmi aduc aminte și acum acei ani, când am fost la Poli, ehei, ce vremuri, eram într-o formație cu încă niște băieți, nici nu știu ce s-a ales de ei. Livache părea să aibă un viitor, avea o privire inteligentă, sper că și-a îndeplinit visul și ajuns unul din marii toboșari ai Europei”, a declarat Moshe Avram, patronul firmei Tel Aviv Drum, care a precizat că nu a auzit în viața lui de Liviu Dragnea sau alte nume similare. 

Firma israeliană a câștigat licitația de transport a catrafuselor ambasadei după ce a învins, la faza de caiet de sarcini, firme mult mai puternice, cum ar fi DHL, Wheaton sau U-pack. „Asta e, dacă nu fac față pieței concurențiale, ce să faci? Uitați, de exemplu, firma Tel Aviv Drum s-a înființat doar de trei luni și deja a câștigat zeci de contracte cu ambasada. Asta pentru că le pasă de client, sunt oameni serioși”, a explicat ambasadorul nostru în Israel. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 25.04.2018 20:41 Politic

National Cinematografic