Primarul Gabi Firea explică noua tură de achiziţii din bani publici la firmele Primăriei Bucureşti: "Termoenergetica a cumpărat câteva SUV-uri pentru că şoferii s-au săturat să-şi rupă maşinile prin gropile astea din Bucureşti! Voi n-aţi văzut cum arată drumurile? Fără un 4x4 decent nu te descurci", spune Gabi Firea.gropi_bucuresti_SUV.jpg

Ea a adăugat că spre deosebire de şoferul ei, cei de la firmele Primăriei nu au voie să circule pe linia de tramvai închisă cu garduri: "Acesta e un privilegiu al primarului".

Firea e indignată că drumurile arată într-un asemenea hal: “E clar că e vorba de incompetenţă sau hoţie”. Primarul are de gând să limiteze dezastrul: pe viitor prin Capitală vor avea voie să circule doar SUV-urile primăriei, maşini noi şi performante: “Ajunge cu poluarea! Să dispară săracii cu rablele lor!”.

Firea spune că nici măcar n-a luat SUV-uri scumpe: “Angajaţii din firmele mele ar fi meritat nişte Landcruisere, dar ce să faci cu bucureştenii ăştia scârţari, îţi sar în cap şi la un căcat de 40.000 de Euro. Adică, am luat Hyundai, nu Porsche Cayenne, fraţilor! Asta e deja rea-voinţă!”, a mai spus moldoveanca din Voluntari.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Wednesday, 04.12.2019 13:20 Politic

National Cinematografic