Fiu de baron local, dezmoştenit după ce a luat BAC-ul pe bune: Mă faci de râs!

Dramă în familia unui baron local din sudul țării după ce fiul acestuia a fost surprins de bodyguarzii tatălui său în timp ce lua bacul fără ajutor din partea părinților. Deși au sesizat mișelia pe la a 3-a probă de bac, bodyguarzii nu au intervenit crezând că e vorba de o farsă făcută cu camera ascunsă.

„Aflu că fiul meu, pentru care am furat o viață întreagă, a ajuns să ia BAC-ul ca toți săracii, învățând. Râd de mine colegii din PSD, «păi bine bă, licuriciule, dacă nici să fraudezi un examen mic nu ești în stare, ce mai vorbim». Alții deja nici nu-mi mai răspund la telefon”, s-a plâns baronul local Neguț Atodiresei.

Pentru a spăla rușinea la care a fost supus de odraslă acesta l-a dezmoștenit pe tânăr și a cerut și un test de paternitate. „Cred că se lasă cu divorț, dacă nu-i place șmecheria s-ar putea să nu fie copilul meu”, a concluzionat baronul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
8 iulie 2015 12:07

Alte articole

Vezi mai mult