Fiul lui Tudorel Toader se însoară! Logodnica lui a trecut de ievaluarea socrului

Noră pentru Tudorel! Ministrul Justiției a publicat în sfârșit raportul prin care a ievaluat-o pe logodnica fiului său. Potrivit ministrului, raportul are 82 de pagini și este structurat pe 6 capitole.

Capitolul unu se referă la temeiul raportului de ievaluare. În baza Constituției și Codului Familiei, care stipulează clar că sunt tata-socru.

Capitolul al doilea cuprinde temeiul ievaluării, care este dat de necesitatea stabilirii cât mai iexacte a calităților nurorii, ”pentru că poate fiul meu nu are iexperiența necesară”.

Capitolul al treilea al ievaluării se referă la ievaluarea competențelor casnice, și aici eu i-am cerut să facă o omletă, să facă patul, să ducă gunoiul și să-mi spele roba, calificatului find bine.

Capitolul al patrulea, ievaluarea cunoștințelor juridice teoretice despre căsătorie, ievaluare încheiată cu calificativ foarte bine, după ce mi-a citat teoria divorțului la notar și partajul bunurilor.

Capitolul al cincilea, ievaluarea obstetrică-ginecologică, unde a fost comisie și rezultatul ieste confidențial, dar satisfăcător.

Și în fine, capitolul al șaselea și ultimul, Avizul Cuscrilor, care a fost negativ, pe motiv că nu vor să-și mărite fata cu băiatul celui mai slugarnic ministru al României. ”Am considerat acest aviz ca fiind irelevant”, a mai spus Tudorel.

Tudorel spune că toate nevestele cetățenilor ar trebui să fie ievaluate în mod asemănător, tot de el, și rezultatul să fie afișat la primăria unde cei doi vor să se căsătorească.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
29 octombrie 2018 15:14
Citește mai mult despre: evaluare logodnica nunta tudorel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult