Orice s-ar spune, sutele de protestatari aduşi de PSD la Cotroceni nu sunt o masă omogenă! Aseară, un grup de manifestanţi paşnici, în frunte cu coregrafa Floricica D., şi-a exprimat nemulţumirea faţă de prezenţa la protest a unor elemente zgomotoase, printre care şi controversatul clovn şi “performance artist” Mircea Badea.

badea_vs_floricica.jpg
“Noi am venit aici să ne exprimăm în mod autentic nemulţumirea faţă de domnul Iohannis şi planul său diabolic de a ne vinde Germaniei, Austriei sau Luxemburgului”, a declarat Floricica Dansatoarea într-un interviu pentru New York Times. “Nu ştim cine l-a trimis pe Badea să ne maimuţărească protestul, toată lumea ştie că ăla face ca toate animalele.”

“E o metodă tipic stalinistă de a ne dezbina şi de a distrage atenţia de la happening-ul nostru non-violent. Huăăăăăăăăăăă! Ruşine să-i fie”, a încheiat Dansatoarea, sfătuindu-i pe jandarmi să îl îndepărteze pe Badea din mulţime înainte ca ceilalţi participanţi să se sperie şi să renunţe la protest.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 09.02.2017 15:22 Politic

National Cinematografic