Florin Cîțu a condus mort de beat mașinuţa de golf al lui Klaus Iohannis

Întâlnirea la nivel înalt desfășurată cu ușile închise ieri seară, între liderii PNL și președintele Klaus Iohannis, s-a terminat cu un incident minor, în care au fost implicați mai mulți demnitari. Încurajat de promisiunile făcute de președinte, Florin Cîțu s-a suit beat la volanul mașinuței de golf a lui Iohannis și a început să umble în zig-zag prin curtea palatului Cotroceni.

După cinci minute s-a ciocnit cu o altă mașinuță de golf ce venea din sens opus și aducea patru sepepiști ce fuseseră chemați să-l ducă pe Cîțu acasă că iar e mort de beat. Intervenția lor a fost dificilă întrucât Lucian Bode, ministrul de interne și viitor prim-ministru, dormea pe băncuța din spate a mașinii accidentate și a ieșit să se certe cu forțele de ordine.

Deși pișat pe el și cu privirea încețoșată, Florin Cîțu a avut timp să explice cum ceea ce văd sepepiștii nu este real ci doar o încercare a celor de la USR să-l compromită. De cealaltă parte, oamenii care l-au prins pe Cîțu spun că acesta mirosea ciudat, a cetină arsă, dar nu știu exact de ce.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
16 octombrie 2021 10:00
Citește mai mult despre: beat florin citu Klaus Iohannis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult