Florin Cîțu a testat cocaina descoperită în Chiajna și spune că e wow

România are un premier proactiv. Florin Cîțu s-a dus personal la Chiajna la doar două minute după ce-a aflat că o jumătate de tonă de cocaină a ajuns într-un depozit din Chiajna. Premierul a intrat singur în depozit, a stat acolo aproximativ 90 de minute, după care a ieșit și a exclamat: „Cocaina e wow!“.

Florin Cîțu a spus că a stat atât de mult în depozit pentru că a și cântărit cocaina, ca să se asigure că, într-adevăr, este vorba de o jumătate de tonă. „Și foarte bine am făcut, pentru că nu sunt 500 de kg de cocaină, ci doar 498 de kg“, a spus acesta. Întrebat de jurnaliști de ce are buzunarele de la sacou umflate, premierul s-a făcut că nu aude întrebarea. S-a scuzat că trebuie să plimbe câinele, deși nu are niciun câine, și a plecat.

Ulterior, el a spus despre cocaina de la Chiajna că reprezintă un semn clar că Dumnezeu îl vrea pe el câștigător al alegerilor pentru șefia PNL. „Dacă Dumnezeu voia să câștige Ludovic Orban, cădea băutură din cer. Dar a căzut cocaină, deci în mod clar Dumnezeu m-a ales pe mine viitor președinte PNL. Și nu-l condamn pentru că a ales să facă parte din #echipacâștigătoare“, a scris Cîțu pe Facebook.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
29 iulie 2021 15:41
Citește mai mult despre: cocaina florin citu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult