Florin Cîțu admite că era beat și când a spus că economia merge excelent

După ce s-a aflat că a fost arestat și pus la amendă pentru că, spune el, era beat când conducea un autoturism în statul Iowa, jurnaliștii l-au chestionat pe premierul Florin Cîțu dacă nu cumva a mai fost beat și în alte situații. Acesta, aflat într-un moment de sinceritate pentru că băuse câteva beri înainte a declarat, lăcrimând, că și atunci când vorbește despre economie este cam beat.

„Dacă până la 40 de ani când te îmbeți vorbești despre femei, după vârsta aia vorbești de politică și economie. Spuneți-mi mie un bărbat care când bea nu vorbește prostii despre economie, cu excepția lui Rareș Bogdan, care e prost așa, n-are legătură cu alcoolul. Ce mi se pare curios e că aceste atacuri au venit acum, când sunt în campanie electorală, și cred că vin de la Ludovic Orban, că ăla face urât la băutură, l-ați văzut cum dansează, nu?”, a declarat Florin Cîțu.

Acesta a încheiat rapid conferința de presă anunțând că se simte un pic răuț și vrea să meargă să bage o ciorbiță la cantina guvernului, că are niște acte de semnat mai încolo și a început să-l doară capul. Totodată a zis că mai bea doar o bere azi, că „cui pe cui se scoate”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
12 august 2021 11:08
Citește mai mult despre: bautura economie florin citu

Alte articole

Vezi mai mult