Florin Cîțu, negociere reușită la Bruxelles: și-a scos banii de hotel și sandvișuri

Premierul țării a fost seara trecută la Bruxelles să negocieze bani pentru România din fondul alocat pentru reconstrucția post-pandemie. Oficialii europeni sunt reticenți în a acorda acești bani țării noastre pentru că sunt convinși că-i vom da pe băutură și țigări și ca să ne cumpărăm BMW-uri second din Germania să facem raliu.

În ciuda acestor dificultăți evidente, Florin Cîțu s-a dovedit a fi un negociator abil, experiența sa bancară spunânu-și cuvântul. Acesta a reușit să obțină de la Ursula von der Leyen promisiunea că-i va deconta banii de hotel și încă 30 euro pentru niște șevișuri la aeroport, să nu i se facă foame.

„Am fost foarte impresionată de cât de bine s-a milogit ăsta micu al vostru”, a declarat șefa Uniunii Europene la finalul întrevederii. În cadrul cinei de lucru, deși nu plătea el ci s-a trecut totul pe fondul de protocol al UE, Florin Cîțu nu s-a aruncat să comande tot de pe meniu și a cerut doar o tocăniță, o apă minerală și niște spaghete mai ieftine să nu bată la ochi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

12 mai 2021 16:15
Citește mai mult despre: bruxelles florin citu negocieri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult