Florin Iordache, dus de urgenţă la spital! Medicii i-au recomandat să mai mănânce şi altceva decât căcat

O criză de bilă i-a dat mari bătăi de cap deputatului PSD Florin Iordache! Omul de bază al lui Dragnea se află în prezent la spital, iar medicii s-au crucit când au aflat că acesta mănâncă exclusiv căcat de mai bine de un an.

 
După operaţie, Iordache a fost sfătuit să mai varieze dieta şi să consume măcar câte o legumă pe zi, pe lângă toate dejecţiile pe care le înfulecă la serviciu.

„Oricât ai fi de nenorocit, colecistul e un organ foarte sensibil, nu poţi să-i dai numai fecale şi să te aştepţi să funcţioneze cum trebuie. Se formează pietre de căcat, ajungi la spital cu canalul biliar înfundat, pe urmă tot noi trebuie să scoatem ditamai şarpele”, spune dr. Vali Julă, medic primar gastroenterolog.

„Nimeni nu spune că e rău să te delectezi cu un răhăţel în şedinţa de plen, sau să deguşti un moţ maroniu când te invită în studio la Antene. Dar dacă mă întrebaţi pe mine, toate dietele monoalimentare sunt periculoase, indiferent că mănânci doar carne, doar verdeaţă sau exclusiv căcat. Aşa că mai uşor cu ordonanţele şi cu legile o vreme”, a precizat specialistul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
11 ianuarie 2018 12:34
Citește mai mult despre: florin iordache regim spital

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult