Foto! Camioanele cu voturile teleormănenilor se îndreaptă spre Bucureşti

Rezultatul primului tur al alegerilor pentru preşedinţie încă nu e cert, pentru că numărul imens al voturilor din Teleorman înseamnă că numărătoarea se va încheia după cel puţin o săptămână. În aceste momente sute de camioane încărcate cu voturi vin greu către Biroul Electoral Central, putând împinge scorul electoral al lui Victor Ponta până la 80%, dacă nu mai mult.

Convoiul de camioane se va întoarce la Alexandria, vor fi reîncărcate cu buletine de vot, apoi camioanele vor pleca iar spre Bucureşti, dimineaţa. În total vor face şase curse până la Bucureşti, aducând sutele de milioane de voturi din Teleorman. Liviu Dragnea spune că dacă s-ar fi făcut autostrada Bucureşti-Alexandria, procesul de numărare a voturilor s-ar fi încheiat mult mai rapid.

Primul ministru a dat asigurări că nimic nu va împiedica deplasarea convoiului cu voturi şi că mii de poliţişti au oprit traficul altor maşini de pe traseu: “Voturile din Teleorman sunt de departe mai importante decât voturile unor studenţi, de exemplu, sau ale unor trădători de neam, precum românii din diaspora, care au plecat din ţară, în loc să rămână aici şi să plătească taxe şi impozite”, a declarat premierul Victor Ponta.

Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat ediția specială dedicată votului de duminică, urmărește-o în secțiunea Times New Roman TV.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
3 noiembrie 2014 17:11

Alte articole

Vezi mai mult