Foto! Dragnea are poze compromiţătoare cu Grindeanu la pescuit cu un infractor condamnat definitiv

Stop joc! Pentru că premierul se agață de fotoliul de la Palatul Victoria, șeful PSD Liviu Dragnea a venit cu materiale compromițătoare, care fac din demisia lui Grindeanu o certitudine. Se pare că premierul e atât de corupt, că a fost la pescuit cu un infractor, Liviu Dragnea.

”Priviți cu cine își petrece premierul weekendurile! Cu un infractor nu doar dovedit, ci și condamnat definitiv. N-am vrut să se ajungă aici, dar am niște surse credibile în partid care mă asigură că banditul ăsta din poză nu doar că a fost condamnat definitiv, dar mai are şi alte dosare pe rol, şi a mai comis şi alte hoţii de care procurorii nici nu au habar”, a dezvăluit Liviu Dragnea.

Șeful PSD spune că premierul trebuie să plece, pentru că nu e exclus să iasă la suprafață relații și cu alți infractori: ”Dacă aflăm că are relații strânse și cu Tăriceanu, infractorul care conduce Senatul? Sorin Grindeanu e de 21 de ani în PSD. Vă dați seama cu câți hoți a intrat în contact?”, a motivat Liviu Dragnea.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
15 iunie 2017 07:14
Citește mai mult despre: Dragnea Grindeanu pescuit poze

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult