Foto! Francezii marchează Ziua Naţională a României printr-un logo scandalos pe Google

Un nou gest scanadalos făcut de francezi! Cu ocazia Zilei Naţionale a României, pe pagina principală Google Franţa a apărut un logo care înfăţişa două persoane care cerşesc cu o pălărie în faţa lor, iar deasupra scria “Fête nationale de la Roumanie” (Ziua Naţională a României, n.n.). Ca urmare a reacţiilor venite de la utilizatorii scandalizaţi de imagine, logo-ul a fost retras de pe site.

Însuşi preşedintele Franţei, François Hollande, s-a arătat indignat de imagine şi a cerut reprezentanţilor ministerului de Interne să identifice persoana responsabilă pentru logo-ul scandalos. “Azi nu mă simt deloc mândru că sunt francez. Le cer scuze sincere românilor pentru ce s-a întâmplat şi le promit că pedeapsa pentru persoana responsabilă de această atrocitate va fi exemplară. Astfel de jigniri nu fac cinste poporului francez”, a transmis preşedintele Franţei prin intermediul unui comunicat de presă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
1 decembrie 2012 14:12

Alte articole

Vezi mai mult