Francezii ne jignesc din nou: L-au tratat pe Victor Ponta cu respect!

Premierul român chiar a fost invitat la Palatul Elysee de preşedintele francez, Francois Hollande, stârnind astfel nenumărate proteste printre românii din ţară şi străinătate. “Acum şi-au dat arama pe faţă francezii, dacă bagă în seamă orice papagal”, şi-a strigat supărarea un român pe forumurile de pe internet.

“Îmi vine să-mi rup diploma de facultate şi să mă duc să-mi cumpăr vreo două titluri de doctor. Cum naiba să-mi mai găsesc un loc de muncă în străinătate dacă ăştia îl tratează pe Ponta ca pe un şef de stat şi nu ca pe un cioflingar care nu mai ştie cum să scoată basma curată toţi hoţii din România”, a comentat un român care, în prostia sa, a făcut şcoala pe bune.

Iniţiativa francezilor a avut efecte nebănuite în ţară. Universitatea Spiru Haret a primit foarte multe cereri de admitere pentru anul viitor, mulţi studenţi justificând că “poţi să fii oricât de prost, în Occident nu contează”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
21 februarie 2013 16:02

Alte articole

Vezi mai mult