Francezii, oripilaţi de gunoiul din Sector 1: Dacă era unul de-al nostru primar…

Suporterii francezi sunt consternați de situația gunoiului din Sectorul 1 și afirmă că așa ceva nu ar fi posibil într-o localitate din Franța, cu primar francez. ”Se vede treaba românească, treabă de mântuială. Nu se compară cu activitatea unui primar francez, care ar fi făcut lună în bucățica lui de oraș”, declară suporterii francezi.

”Unde s-a născut primarul? La Bragadiru? Micul Paris merita mai mult decât să-l lăsați pe mâna unui român. Data viitoare să votați un primar de origine franceză”, spun suporterii, șocați de munții de gunoaie. Ei susțin că Bucureștiul ar avea și mai mulți musulmani și magrebini cu un primar francez: ”Am văzut câțiva și pe la voi, aveți potențial, dar nu se compară cu Parisul”.

”Mai uitați-vă și la om când votați, nu puneți ștampila prostește pe un partid”, spune Jerome Parfois, suporter francez din Beziers. Alți suporteri spun că ideal ar fi să fi votat o femeie, că ele sunt mai sensibile la curățenie, nu ar tolera o asemenea stare de lucruri. ”Aveți un bulevard mai lung și mai lat decât Champs-Élysées, e păcat să lăsați asemenea oraș pe mâna unui românache. Vive la France!”, a declarat Louis Pédale, suporter.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
28 iunie 2021 13:03
Citește mai mult despre: Clotilde gunoi sectorul 1 suporteri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult