Fregata „Regele Ferdinand” s-a întors în port să mai ia băutură

Conform ministrului Gabriel Oprea, misiunea fregatei noastre în largul Mării Mediterane marchează începutul unei noi ere în turismul maritim românesc. „Am reușit să oferim echipajului o călătorie de neuitat”, a declarat ministrul. „Toată lumea s-a simțit bine, marinarii s-au distrat la maxim și nu s-au spart decât vreo cinci pahare tot drumul.”

Pentru cei 200 de marinari români de pe vas, această misiune de trei luni a fost ca un vis împlinit. „Am avut noroc de vreme bună, așa că ne-am distrat la maxim. Am făcut atmosferă, am tras cu rachete de semnalizare… Ce să vă spun, a fost ceva frumos. Eu aș mai fi stat, dar nu mă mai ținea ficatul”, a declarat un tânăr ofiţer de punte.

Comandantul navei, comandorul Sorin Peteacă, invită pe oricine dorește să-și petreacă vacanța pe mare să aleagă fregata Regele Ferdinand. „Turiștii vor benficia de servicii militare profesioniste și se pot relaxa în deplină siguranță la bordul navei, așa cum facem și noi. Fregata noastră nu ia niciodată apă la bord, noi am oprit în Constanța ca mai luăm ceva băutură, nicidecum apă.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
21 iulie 2011 17:07

Alte articole

Vezi mai mult