Klaus Iohannis trece probabil prin cea mai grea perioadă a mandatului său de președinte. Din cauza ultimei decizii a justiției, Iohannis se vede nevoită să returneze o sumă importantă de bani, parte a chiriei încasate ilegal pentru o casă obținută cu acte false în centrul Sibiului.

iohannis_basculanta_maruntis.jpg Iritat de această delicată problemă, Iohannis a vrut inițial să convoce CSAT-ul, dar s-a mulțumit până la urmă să se consulte cu consilierii săi și cu reprezentanții ministerului de Finanțe. Însă, din păcate pentru președinte, a trebuit să accepte în cele din urmă că nu există nici o cale legală prin care să refuze returnarea banilor obținuți ilegal.

Așa că Iohannis a decis ca măcar să se răzbune, anunțând că va returna toată suma în monede de 1 și 10 bani. A vorbit deja la BNR, ca să-i livreze monedele necesare, dar și la Transporturi, de unde va primi mai multe basculante, cu care să care imensa sumă obținută ilegal.

Bineînțeles, președintele a decis să-și ia banii înapoi. În fiecare lună va merge în vacanțe de 5.000 de euro, adică exact suma lunară pe care o încasa ilegal din chirie, vacanțe care vor figura oficial ca vizite de lucru.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 19.04.2016 17:01 Politic

National Cinematografic