Fum alb la negocieri. Ludovic Orban fumează iarăși înăuntru

Negocierile pentru stabilirea noului guvern continuă să se desfășoare anevoios, în ciuda asigurărilor date de actorii politici că vom avea prim-ministru până la finalul anului. Spre dimineață păreau că vin vești bune dinspre Vila Lac când ziariștii au văzut ridicându-se un fum alb. Din păcate, și de această dată a fost doar o alarmă falsă, Ludovic Orban s-a apucat de fumat înăuntru.

„Doar un fum să mai trag”, a declarat liderul PNL și i-a solicitat președintelui o farfuriuță să nu scrumeze pe jos. Copreședintele USR, Dan Barna, a tușit sugestiv iar Orban s-a arătat deschis negocierilor susținând că și pe el îl mai doare gâtul așa că i-a oferit o țuică bună de pere de la unchii săi de la Ormeniș (jud. Brașov).

Cu toate acestea, la finalul discuției, participanții i-au mulțumit președintelui PNL pentru că a fumat că altfel ar fi fost sufocați de parfumul emanat de elegantul Rareș Bogdan. Kelemen Hunor de la UDMR i-a sugerat lui Ludovic Orban să dea drumul și la „una de-aia electronică, că aia pute mai tare”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
18 decembrie 2020 13:12

Alte articole

Vezi mai mult