Controversatul președinte american Donald Trump a mai făcut-o odată. Într-o serie de tweet-uri, Donald Trump a spus că ungurii vor să ne fure ardealul, că au niște tendințe dictatoriale și că cam bat apropouri destul de evidente în direcția asta. Trump a avertizat că dacă mai continuă cu astea va trece la măsuri dure.

trumpvictorios2016.jpg

„Nu acceptăm asemenea tip de discurs din partea Budapestei și asigur guvernul ungar că am suficiente rachete cât să le bombardez fiecare oraș de la un capăt la celălaltul. Le dau cu napalm, ca-n Vietnam și-mi agăț pantofii de turla parlamentului ungar dacă vreau”, a declarat președintele SUA.

Desigur, tweeturile sale au stârnit controverse iar compania chiar a publicat un mesaj sub fiecare postare, în care cititorii erau invitați să afle mai multe despre adevărul din spatele spuselor sale. Astfel, utilizatorii de twitter pot afla ce este Ardealul și de ce și-l doresc ungurii atât de mult. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 28.05.2020 13:41 Politic

National Cinematografic