Supăraţi nevoie mare că însuşi Preşedintele ţării i-a acuzat de fanatism religios, membrii Coaliţiei pentru Familie i-au dat imediat replica! Într-un comunicat oficial, unul dintre fruntaşii organizaţiei l-a anunţat pe Iohannis că e un eretic care va arde în flăcările Gheenei, şi dacă nu-şi retrage cuvintele va fi, cu siguranţă, răstignit primul atunci când Coaliţia pune mâna pe putere.

fanatici_coalitia_familie.jpg
“E jignitor să ne numeşti pe noi, românii creştini de 3000 de ani, fanatici când tu însuşi eşti un păgân afurisit, închinător la Bafomet şi sugător de sânge”, a declarat Teodosie Zelea-Popescu, membru al Coaliţiei pentru Familie, agitând prin aer o cruce imensă. “Un adevărat Preşedinte de ţară n-ar trebui să profereze asemenea insulte, să îşi dea cu părerea în chestiuni constituţionale sau să se exprime în vreun fel. Se crede Patriarh?”

Atrăgând atenţia că dragostea de aproape e un concept universal, alţi membri ai mişcării au pus problema că Iohannis ar putea fi doar “înşelat de draci”, şi că o exorcizare temeinică l-ar putea ajuta să îşi reconsidere discursul despre aşa-zişii fanatici.

Mai mult, un comitet de părinţi îngrijoraţi a confirmat că va ridica, folosind bani de la Fondul clasei, o cruce imensă lângă şcoala unde învaţă copiii lor, pentru a-l asigura pe Iohannis că “faza cu răstignirea nu e la mişto”.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 20.10.2016 18:44 Politic

National Cinematografic