Furioşi că i-a făcut fanatici, membrii Coaliţiei pentru Familie îl ameninţă pe Iohannis cu răstignirea

Supăraţi nevoie mare că însuşi Preşedintele ţării i-a acuzat de fanatism religios, membrii Coaliţiei pentru Familie i-au dat imediat replica! Într-un comunicat oficial, unul dintre fruntaşii organizaţiei l-a anunţat pe Iohannis că e un eretic care va arde în flăcările Gheenei, şi dacă nu-şi retrage cuvintele va fi, cu siguranţă, răstignit primul atunci când Coaliţia pune mâna pe putere.

“E jignitor să ne numeşti pe noi, românii creştini de 3000 de ani, fanatici când tu însuşi eşti un păgân afurisit, închinător la Bafomet şi sugător de sânge”, a declarat Teodosie Zelea-Popescu, membru al Coaliţiei pentru Familie, agitând prin aer o cruce imensă. “Un adevărat Preşedinte de ţară n-ar trebui să profereze asemenea insulte, să îşi dea cu părerea în chestiuni constituţionale sau să se exprime în vreun fel. Se crede Patriarh?”

Atrăgând atenţia că dragostea de aproape e un concept universal, alţi membri ai mişcării au pus problema că Iohannis ar putea fi doar “înşelat de draci”, şi că o exorcizare temeinică l-ar putea ajuta să îşi reconsidere discursul despre aşa-zişii fanatici.

Mai mult, un comitet de părinţi îngrijoraţi a confirmat că va ridica, folosind bani de la Fondul clasei, o cruce imensă lângă şcoala unde învaţă copiii lor, pentru a-l asigura pe Iohannis că “faza cu răstignirea nu e la mişto”.

Scris de Vasile
20 octombrie 2016 16:10

Articole asemanătoare

Vezi mai mult