Furnizorii de utilități adoptă moda tabloidelor: „Deschide să vezi suma URIAȘĂ pe care o datorezi!”

Impresionați de succesul înregistrat de tabloidele și site-urile de scandal din România, furnizorii de utilități au hotărât să aplice aceleași principii în relația cu consumatorii. Un prim pas a fost făcut luna trecută. Astfel, din dorința de a-i responsabiliza pe clienții ignoranți, scrisorile standard cu facturile de plată au fost înlocuite cu titluri șocante, menite să bage în sperieți pensionarii care plătesc cu întârziere.

Ion Zamfirescu, 73 de ani, din Ploiești, momentan internat la terapie intensivă, povestește cum a primit noul mesaj: „tocmai mă plimbasem cu autobuzul 2-3 ore prin oraș, după care am dat o fugă la bloc să joc o tablă cu vecinul. Am deschis cutia de scrisori și am leșinat când am citit mesajul. Scria ceva de genul ´vei face ATAC DE PANICĂ când vei vedea ce PENALITĂȚI ți s-au calculat la FACTURĂ!´. Noroc că m-au gasit vecinii și au chemat salvarea.”

Reprezentanții furnizorilor de utilități au declarat că inițiativa se bucură de un real succes, astfel că de la lansare și până acum nu numai că s-au plătit toate restanțele, dar oamenii au început să achite în avans, pe un an de zile. „Avem un departament de creație care în fiecare zi vine cu mesaje noi, menite să-i streseze la maxim pe restanțieri”, s-a amuzat Șerban Popescu, director de operațiuni.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
26 mai 2014 04:05

Alte articole

Vezi mai mult