După iPhone-uri și mașini de serviciu, angajații din firmele înființate de Primăria București au trecut la nivelul următor de risipă a banului public: și-au comandat cireșe. Și ca să fie batjocura la adresa cetățenilor cât mai mare, după ce le-au mâncat au aruncat ostentativ cu sâmburii de pe geam spre bucureșteni, ca să-i umilească.

cirese_multe_cirese.jpg ”Dacă la iPhone-uri și mașini au cumpărat cu măsură, la cireșe efectiv au sărit calul”, s-a revoltat reputatul activist Decebal Popescu. ”În loc să-și ia câte o cireașă, s-au lăcomit și au cumpărat cireșe de ordinul sutelor de grame. Și prin achiziție directă, fără nici o negociere, la prețul astronomic cerut de cei care le vând în piețe. Dar așa e când cheltui banii cetățenilor, nu te interesează prețul.”

Câteva dintre aceste firme vor regreta însă amarnic achiziția de cireșe exact acum, când prețul lor rivalizează cu cel al apartamentelor. ”Pentru că nu i-a interesat prețul, s-au trezit acum că s-au dus toți banii din bugetul pe anul acesta, iar în unele firme încă n-au apucat să-și cumpere angajații iPhone-uri”, spune Decebal Popescu. ”O să râdă toți de ei că sunt niște săraci, că n-au și ei ultimul iPhone, ca orice angajat normal dintr-o firmă a Primăriei.”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Tuesday, 08.05.2018 16:20 Politic

National Cinematografic